Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία μας “EDICO – Ευθυμίου & Συνεργάτες” – Σύμβουλοι Ασφαλειών Πιστώσεων – έχει παρουσία από τις αρχές του 1990 στην Ασφαλιστική και γενικότερα Χρηματοοικονομική Αγορά .

Το 2016 παρά τα προβλήματα που όλοι βιώσαμε , καταφέραμε για άλλη μια χρονιά  να πετύχουμε  όλους τους ποιοτικούς και ποσοτικούς μας στόχους  αφού κλείσαμε με 20 % αύξηση παραγωγής, ενώ το τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου του 2017 η αύξηση άγγιξε το 30% .

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μας και στον καθένα ξεχωριστά , για αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια και επιτυχία .

Όταν υπάρχουν προβλήματα υπάρχουν και ευκαιρίες .

Σημασία έχει να ανακαλύψουμε και να αναδείξουμε τις ευκαιρίες και όχι να περιμένουμε μαγικά και θαύματα.

Άλλωστε αυτοί που τις ανακαλύπτουν είναι οι πρωτοπόροι , οι πετυχημένοι και αυτοί που πάντα κερδίζουν .

Μυστικά δεν υπάρχουν. Αυτό που χρειάζεται από όλους (έτσι απλά) είναι θετική ψυχολογία (όσο και αν είναι δύσκολο αυτό) αλλά και σκληρή και έξυπνη δουλειά.

Κάθε μέρα που περνάει πρέπει να φροντίζουμε να προσθέτουμε έστω ελάχιστη υπεραξία στον εαυτό μας. Δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτε στην τύχη.

Αυτό που κυρίως εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε ανάγκη , να είμαστε πιο ενημερωμένοι και να επικοινωνούμε μαζί σας περισσότερο.

Είμαστε βέβαιοι και το πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα τα καταφέρουμε.

Ευχόμαστε να είμαστε πάντα χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ